SECURITY TRAINING PROGRAM

Chauffeur Beveiliger


De opleiding tot “CHAUFFEUR-BEVEILIGER”, is een op maat gesneden opleiding die voorziet in de behoefte die de maatschappij op dit moment stelt. In de gehele wereld zijn aanslagen, carjackings en ontvoeringen voor losgeld een alledaags risico geworden. Gezinnen met kinderen, zakenmensen en grootindustriëlen die dagelijks door binnen- en buitenland reizen en ondernemers die willen genieten van hun superinkomen, zijn vandaag de dag zeer aanslag- en ontvoeringgevoelig geworden. Hierdoor wordt er steeds meer beroep gedaan op zeer goed opgeleide Chauffeur-Beveiligers. Chauffeur-Beveiliger wordt opgeleid door QESH Services N.V. om te kunnen worden ingezet en zorg te kunnen dragen voor een maximale veiligheid van hun opdrachtgever. De persoonsbeveiliger opleiding is de basis voor deze opleiding. De Chauffeur-Beveiliger moet ook in staat zijn om met collegae samen te zorgen voor de totale veiligheid van de VIP en zijn gezelschap. Teamwork is in dan ook een zeer belangrijk onderdeel van onze opleiding.

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.
Overval preventiecursus


Doel
Doel van deze opleiding is de cursist een basis te geven om overvallen tijdig te herkennen en zo mogelijk te voorkomen en binnen de wettelijke normen handelend op te treden. Hierdoor is de cursist in staat om:
• Het risico van overvallen en diefstallen te beperken • Tijdens een overval juist op te treden • De juiste waarnemingen te doen • Slachtoffers beter op te vangen
Duur van de opleiding
halve dag

Aantal deelnemers
10

Doelgroep
Werknemers en ondernemers in de detailhandel

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.
Anti agressietraining


Deze training is heden ten dage geen overbodige luxe. Speciaal ontwikkeld door docenten die in hun dagelijkse werkzaamheden in hun vakgebied worden geconfronteerd met agressie en zinloos geweld. Deze unieke training laat u met feiten zien dat ook u slachtoffer kunt worden van extreme agressie en excessief geweld. Daarnaast ontdekt u hoe u hier op dient te reageren. Het oefenen in het stellen van uw grens en bewaken van de (eigen) veiligheid (en die van anderen) neemt hier een prominente rol in. Deze training is opgebouwd uit een gedeelte communicatie en een gedeelte redzaamheid. Doelgroep voor deze training zijn de zogenaamde risico-organisaties, bijvoorbeeld bewakingsdiensten, onderwijs, overheidsinstanties, opsporingsambtenaren, (beroeps) chauffeurs en professionele hulpdiensten, kortom alle beroepsgroepen met publiekscontacten waar verbale en non-verbale agressie en geweld voor kan komen. QESH Services N.V. biedt deze training tevens ‘in-company’ aan, als maatwerk voor elke doelgroep. Mensen worden dan in of op hun eigen werkplek getraind.

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.
Observatie technieken


QESH Services N.V. is er trots op u de cursus ‘observatietechniek’ aan te kunnen bieden. Het doel van de cursus is het verrichten van een onopvallende observatie teneinde voldoende juridische onderbouwing voor uw onderzoek te verkrijgen. De aangeleerde elementen stellen u in staat om individueel of in groepsverband een observatie uit te oefenen. Deze cursus is ontwikkeld en wordt gedoceerd door oud-instructeurs ‘observatietechniek’ van de nederlandse politie, die de fundering hebben gelegd voor de heden ten dage bij de politie gangbare observatiecursus. Speciale aandacht gaat in deze cursus uit naar de basisuitrusting, communicatie middelen, innemen van posities en het verkrijgen van bewijstechnische gegevens.

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.
Zelfverdediging


Bent u ook al eens lastiggevallen tijdens uw werk? Praten hielp niet en dan…!
Tijdens deze opleiding leert u op een eenvoudige doch zeer doeltreffende manier te reageren op vervelende situaties. Het is ook mogelijk deze cursus te geven op u locatie.

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.
Sporenherkenning en -beveiliging


Op de plaats delict (PD) zult u te maken krijgen met sporen. Deze sporen dienen als bewijs dat een feit heeft plaatsgevonden. In relatie tot elkaar vormen de sporen ook een weg naar het vinden van de waarheid, het doel van uw opsporingsonderzoek. Speciaal voor hen die te maken krijgen met sporen dan wel zich willen verdiepen in sporen heeft QESH Services N.V. een cursus samengesteld die u een eerste kennismaking verschaft over sporen. U leert in deze cursus diverse sporen te zoeken, herkennen en deze te beveiligen. Naast het theoretisch behandelen van deze stof stellen wij u in staat om de theorie praktisch toe te passen. Na het volgen van deze cursus bent u in staat om sporen op een zodanige manier te behandelen dat er nader onderzoek plaats kan vinden. Specialisten als technische recherche zullen u dankbaar zijn voor uw professionele optreden.

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.
Persoonsbeveiliger


Er steeds meer behoefte aan goed opgeleide persoonsbeveiligers.Waar ook ter wereldd zijn aanslagen, carjackings en ontvoeringen voor losgeld een alledaagse risico geworden. Hierdoor wordt er steeds vaker beroep gedaan op goed opgeleide persoonsbeveiligers. Deze persoonsbeveiligers worden opgeleid om personen en/of families vakkundig te begeleiden, soms wel 24 uur de klok rond. De opleiding tot persoonsbeveiliger is een van onze hoofdopleidingen en heeft onze bijzondere aandacht in het algehele voorselectie. Voor ons opleidingsinstituut is het van het allergrootste belang dat u, samen met uw team, uw einddoel behaald. Als eerste dient de aankomende persoonsbeveiliger het diploma te behalen van Beveiliger. Indien de kandidaat reeds in het bezit is van een dergelijk diploma kan hij hiervoor bij ons bij inschrijving vrijstelling voor krijgen, zodat de gehele opleiding goedkoper wordt. De kandidaat behoeft immers geen opleiding meer te volgen voor dit onderdeel.

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.
Security – Beveiliger


Professionele beveiliging en bewaking is een bloeiende bedrijfssector. De vele particuliere en bedrijfsbeveiligingsorganisaties hebben daarom een groeiende behoefte aan goed opgeleide en bevoegde medewerkers die de verantwoordelijke taken naar behoren kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan bewaking van gebouwen en musea, surveillance in winkelcentra, bij evenementen, het bemannen van alarmcentrales, het regelen van geld- en waardetransporten, veiligheidscontroles op luchthavens, enzovoorts. Deze alerte specialisten moeten over het juiste diploma / certificaat beschikken. De opleiding bestaat uit deelkwalificaties afgestemd op maat: overzichtelijke, niet te grote hoeveelheden leerstof. Iedere deelkwalificatie wordt afgesloten met een examen. Een aantal deelkwalificaties samen vormt de hele opleiding. Dit systeem is dan ook heel geschikt voor deelnemers die regelmatig kunnen werken en hun studie goed kunnen plannen. U beslist zelf of u een diploma wenst te behalen, m.a.w. of u voor de gehele opleiding gaat, of dat u alleen één of meerdere deelkwalificaties wenst te behalen

Informatie en kosten
Voor een offerte op maat neem contact met ons op.